1.QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS?

NOM: CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L.

DIRECCIÓ: Ctra. Granollers a Girona (C251) Km 2,3. 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

NIF: B60797875

TEL.: 93 849 84 44

CORREU ELECTRÒNIC; admin@tallerdenpich.com

CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L., és el titular del lloc web que visites, sent el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPDGDD- Llei orgànica 3/2018 de 5 de Desembre, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa et facilita la següent informació sobre el tractament de les teves dades:

Aquesta política de privacitat estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web.

L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de continuar. Ens reservem el dret a modificar o adaptar la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa sempre que accedeixis.

Les dades que et sol·licitem en tot moment, són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen. Com a usuari ens certifiques que totes les dades que ens enviïs o proporcionis són certes, actualitzades i pertinents per a la finalitat que han estat sol·licitades.

2. QUINS TIPUS I CATEGORIES DE DADES PERSONALS TRACTEM?

Les categories de dades que tractem es classifiquen en:

• Dades identificatives i de contacte.

• Dades de facturació i pagament.

• Dades de connexió, navegació.

Dades identificatives i de contacte: Nom i cognoms, adreça postal, DNI, número de telèfon i adreça de correu electrònic. És possible que ens facilitis dades de tercers amb els quals tinguis algun tipus de relació. En aquest cas, tractarem les dades perquè entenem que has avisat a aquests tercers que ens anaves a lliurar les seves dades i els has remès a aquesta política de privacitat perquè sàpiguen com tractem les seves dades, sent la teva exclusiva responsabilitat.

Dades de facturació i pagament. Adreça de facturació, número de compte corrent i dades de l’entitat bancària. Dades necessàries per a realitzar i completar una factura.

Dades de connexió, navegació. En aquest cas podem tenir accés a l’adreça IP del teu dispositiu i al codi identificatiu del dispositiu i a metadades.

3. AMB QUINES FINALITATS TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Tractarem les teves dades personals per a diferents finalitats segons sigui la teva relació o interacció amb nosaltres. Per exemple:

1. Sol·licitud d’informació: Gestionar les teves sol·licituds a través dels diferents canals de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. (correu electrònic, per telèfon, formularis, etc.) i contactar amb tu en relació a la teva sol·licitud

2. Serveis o productes de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L.

• Contractar un servei o comprar productes de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. a través de qualsevol dels canals que oferim. • Sol·licitar i gestionar una cita per a visitar les nostres instal·lacions.

• Contactar amb tu a través de qualsevol mitjà titularitat de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. (telèfon, correu electrònic, WhatsApp) en relació amb el servei o producte que has sol·licitat.

• Gestionar el pagament dels serveis o compra de productes.

• Resoldre a través de qualsevol mitjà titularitat de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. (telèfon, correu electrònic, WhatsApp) alguna consulta sobre els nostres productes o serveis.

• Preparar i enviar-te factures.

• Realitzar i enviar-te enquestes de qualitat sobre els serveis que has contractat amb CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L.

3. Servei d’Atenció al Client. Quan et poses en contacte amb nosaltres i ens facilites les teves dades les tractem per a:

• Gestionar una petició, devolució o reclamació, així com les consultes que ens vulguis fer.

4. Col·laboradors o candidats. En el cas que ens remetis el teu currículum o et posis en contacte amb nosaltres per a poder formar part del nostre equip, les teves dades seran incorporades en els nostres sistemes de tractament de dades amb la finalitat de poder avaluar la teva candidatura.

• Podrem contactar-te i remetre’t informació sobre l’avaluació de la teva candidatura per correu electrònic, o per qualsevol un altre mitjà de comunicació facilitat per tu.

5. Concurs, sorteig i/o activitat, esdeveniment. Quan participes en algun concurs, sorteig, esdeveniment o una altra activitat promocional organitzada per CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. En aquest cas podrem utilitzar les teves dades per a:

• Confirmar la teva assistència a l’esdeveniment.

• Enviar-te un recordatori del dia i l’hora.

• Contactar amb tu en el cas que resultis guanyador d’algun concurs o sorteig

6. Xarxes socials. A l’entorn dels nostres perfils socials podem tractar les teves dades quan interactues directament amb nosaltres i ens envies algun missatge directe per a atendre alguna petició. També podem fer seguiment en xarxes socials dels esments que es fan de la nostra marca a través de perfils públics.

7. Sistemes de videovigilància. Per a garantir la seguretat de les persones i de les instal·lacions comptem amb càmeres de seguretat.

8. Comunicacions Comercials. Si ens autoritzes, o si ja ets client de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L., tractarem les teves dades per a enviar-te a través de mitjans electrònics comunicacions sobre les nostres promocions, productes, o ofertes.

Pots rebutjar en qualsevol moment la recepció d’aquesta mena de missatges seguint l’enllaç per a donar-se de baixa al peu de qualsevol de les nostres comunicacions.

En relació amb l’enviament de publicitat t’informem expressament que no prenem decisions automatitzades amb efectes sobre tu.

9. Analítica. Realitzar anàlisis internes. Amb finalitats i propòsits exclusivament interns. Podrem tractar les teves dades de forma agregada (això és, de manera que no t’identifiqui) o, en el seu cas, pseudoanonimizada per a:

• Dur a terme anàlisis internes i elaborar estudis, informes i estadístiques que permetin dur a terme una adaptació de l’activitat i de la informació comercial de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L.

• Entendre la forma en la qual els clients en general interactuen amb CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. per a conèixer el grau de satisfacció dels nostres clients i usuaris i detectar aquells aspectes en els quals podem millorar.

4. PERQUÈ TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS? QUE BASE LEGAL TENIM PER A TRACTAR-LES?

Sol·licitud d’informació, contractació de serveis o compra de productes: En sol·licitar informació, contractar els nostres serveis o comprar els nostres productes tractem les teves dades ja que són necessaris per a poder dur a terme el contracte que ens vincula, quan contractes un servei o per a establir la relació pre contractual en el cas que ens sol·licitis un pressupost o necessitem determinada informació de manera prèvia a la prestació o contractació dels nostres serveis, per exemple si sol·licites cita prèvia per a visitar les nostres instal·lacions.

Per a prevenir el frau en la contractació de serveis tractem les teves dades sobre la base del nostre interès legítim, així com en el cas de l’enviament d’enquestes de qualitat sobre els serveis contractats, del seguiment del teu pressupost mitjançant crides o correus electrònics o la gestió de cites sobre la base de la informació recopilada.

També podrem usar les teves dades per a realitzar perfils a partir de l’ús de la pàgina web per a planificar les cites i assessorament especialitzat sobre la base del consentiment.

Col·laboradors o candidats: En el cas que ens remetis el teu currículum o et posis en contacte amb nosaltres per a formar part del nostre equip, la base legal serà el teu propi consentiment en remetre’ns el teu currículum o participar en els nostres processos de selecció.

Concurs, sorteig i/o activitat, esdeveniment: Tractem les dades que ens facilitis en ocasió de la teva participació en concursos, sortejos i/o activitat o esdeveniment organitzats per nosaltres sobre la base de la relació contractual que ens vincula en el que hi hagi bases o condicions de la promoció i, sobre la base del teu consentiment.

Xarxes socials: La base legal del tractament d’aquestes dades és la relació contractual o el compliment d’obligacions legals en el cas que ja siguis client de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. i l’interès legítim de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. per al seguiment en xarxes socials.

Referent a això volem que coneguis que el tractament de les teves dades personals dins de l’entorn d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes, per la qual cosa l’exercici de drets per part de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social de què es tracti, per aquest motiu recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisi les condicions d’ús i polítiques de privacitat d’aquestes.

Sistemes de videovigilància: Les imatges que es capten pels nostres sistemes es tracten sobre la base de l’interès legítim de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. per salvaguardar la seguretat de les instal·lacions i les persones.

Comunicacions Comercials: Tractem les teves dades per a enviar-te publicitat sobre la base del consentiment que ens prestes i sobre la base del nostre interès legítim en aquells casos en els quals hi ha una relació amb CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. i en els quals la informació que t’enviem està relacionada amb els productes i serveis que has comprat o contractat.

Analítica: Per a realitzar anàlisis internes la base per a tractar les teves dades de forma agregada o pseudonimizada és el nostre interès legítim per a la millora dels nostres productes i serveis, així com la millora i adaptació dels nostres Canals de comunicació.

5. A QUINS DESTINATARIS CEDIM LES TEVES DADES?

Les teves dades no seran comunicades a cap tercer aliè a CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. excepte obligació legal.

En alguns casos, proporcionem les teves dades (només quan és necessari) a proveïdors de serveis externs. Aquests proveïdors només poden tractar les teves dades per a proporcionar els serveis corresponents, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació. Per tant, no poden usar aquesta informació per als seus propis fins o cedir-la a tercers. També és possible que la llei ens exigeixi revelar les teves dades a entitats, autoritats o organismes públics.

6. REALITZEM TRANSFERÈNCIES DE DADES PERSONALS ANÉS DE LA UNIÓ EUROPEA?

Amb caràcter general no realitzem transferències Internacionals de dades fora de la UE.

7. DURANT QUANT TEMPS CONSERVEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Sol·licitud d’informació, contractació de serveis o compra de productes: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o contractual, per atendre les teves sol·licituds o mentre no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Col·laboradors o candidats. El període de conservació de les teves dades serà d’un any, tret que exerceixis el teu dret de cancel·lació abans d’aquest període. Passat aquest termini procedirem de manera automàtica a la cancel·lació i destrucció del teu currículum

Concurs, sorteig i/o activitat, esdeveniment organitzat per CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L.: Conservem les dades personals el termini necessari per al compliment d’obligacions legals.

Xarxes socials: Únicament podem consultar o donar de baixa les teves dades de forma restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant temps com tu permetis seguint-nos, sent amics o polsant a “m’agrada”, “seguir” o similars. Qualsevol rectificació, restricció d’informació o de publicacions hauràs de realitzar-la a través de la configuració del teu perfil o usuari en la pròpia xarxa social.

Sistemes de videovigilància: Les imatges de les cambres s’eliminaran en el termini màxim de trenta (30) dies, tret que existeixin raons fonamentades per a emmagatzemar-les durant més temps (per exemple, si formen part d’una recerca policial).

Comunicacions Comercials: Conservarem les teves dades mentre no sol·licitis la seva cancel·lació.

Analítica: Les dades es conservaran per un període màxim de cinc (5) anys.

8. CONEIXES ELS TEUS DRETS EN RELACIÓ AMB LES TEVES DADES PERSONALS? Si vols fer una petició a CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. relacionada amb les teves dades i exercir els teus drets en aquesta matèria contacta amb CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. de manera ràpida i senzilla a través del següent correu: admin@tallerdenpich.com

Dret d’accés a les dades personals. Tens dret a obtenir una còpia de les dades personals que CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. té sobre tu i informació sobre com els utilitzem.

Dret de rectificació. Pots sol·licitar a CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. que actualitzem o rectifiquem les dades personals que tenim sobre tu.

Dret de supressió. Pots sol·licitar-nos que cancel·lem les teves dades, tingues en compte que aquesta cancel·lació pot implicar que hàgim de deixar de prestar-te algun servei.

Dret d’oposició i a la limitació del tractament. Pots oposar-te al tractament de les teves dades personals, o a sol·licitar que no siguin utilitzats per a determinades finalitats.

Dret a la portabilitat. Sempre que es compleixin els requisits necessaris, pots sol·licitar les seves dades personals en un format electrònic d’ús comú, i al fet que es transmetin els mateixos a un altre tercer de la teva elecció.

Dret a no ser objecte d’una decisió automatitzada (incloent perfilat). Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en tractaments automatitzats.

Dret a la revocació del consentiment. Si ens has donat el teu consentiment per a un tractament de dades concret, podràs retirar-lo en qualsevol moment. Dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.agpd.es

9. NECESSITES UN FORMULARI PER A l’EXERCICI DE DRETS?

Disposem de formularis per a l’exercici dels teus drets, hauràs de sol·licitar-nos-els en;

admin@tallerdenpich.com Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI.

La teva sol·licitud serà atesa com a màxim en un mes des de la teva sol·licitud, i dos mesos si és molt complex, en aquest cas et notificarem que necessitem més temps.

10. TRACTEM COOKIES?

Sí, podràs consultar la política de cookies en l’enllaç corresponent des de l’inici de la nostra web.

11. QUINES MESURES DE SEGURETAT APLIQUEM?

Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que manegem, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició segons l’estat de la tecnologia per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

Utilitzem tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això a fi d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquests fins, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés si fos necessari.

No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent

12. CONSENTIMENT I ACCEPTACIÓ

Marcant les caselles d’acceptació obligatòria de la nostra “Política de Privacitat” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis, acceptes expressament i de manera lliure i inequívoca, que les teves dades són necessàries per a atendre la teva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre el protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les teves dades per part de CERÀMICA I PEDRA CATALANA, S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

13. ES POT MODIFICAR AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT?

Sí, aquesta política de privacitat es pot actualitzar per a adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisis periòdicament. L’última actualització és d’ abril de 2021.